22/11/10

PLE ORDINARI

El proper dimecres es farà PLE ORDINARI, cosa extraordinària, crec que seria un bon moment per fer-ne les preguntes que tots creien s’han de fer i que ens preocupen, sobre tot la no compareixença de cap membre del equip de govern davant la reunió que es va fer el dia 20. per parlar de els perills que pot ocasionar el túnel de la variant per la muntanya de Gerri, accessos al pla de Corts etc…

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La reunió era de l'Ajuntament o "Lo Pedrís"? Si l'organitzeu vosaltres haureu de demanar expressament a l'Ajuntament la presència d'algun membre del Govern, no? Si no heu fet no sé que demaneu ara.

En tot cas el que cal fer és aprofitar el Ple per demanar la informació necessària i que l'Ajuntament es comprometi en garantir que les obres afectaran el mínim possible a la vida "normal" dels habitants del Baix Pallars.

Spiderman

deslocalizada ha dit...

¡Hola Spiderman!¡Pues también es verdad! Si no invitamos, no pueden venir...Aunque, ¡claro! han sido tantas las veces que hemos querido contar con su apoyo, y la indiferencia,sistemáticamente,ha sido su respuesta, que acabas cansándote llamando a puertas siempre cerradas.
Pero volviendo al pleno ordinario, que felizmente se celebrará este miércoles después de tropecientos meses, sin poder hacer "preguntes al Ple", propongo que pidamos información (que si no la tienen, la busquen)y que apoyen la iniciativa de los vecinos de crear una comisión de seguimiento de las obras, cuando estas comiencen, así como exigir TODAS las garantias de seguridad para nuestras casas.
Mañana en la reunión de la aa.vv vv. hablaremos de este tema, si tú Spiderman estás interesado-a, ven a echarnos una mano.

ZZ PLAZZZ ¡¡¡¡ ha dit...

Tens tota la raó ,SPIDERMAM, però els components de l’ajuntament també son veïns i també estan afectats com ho estem tots.
De tota manera recullo la teva ILUMINADA IDEA ,i al ple preguntarem que pensen fer.