7/11/12

PLE EXTRAORDINARI


9 comentaris:

Anònim ha dit...

De nou premeditació i falta d'informació, per ser suaus, un ple extraordinari per aprovar el projecte d'obra de millora de la N260?
Algu sap de que va? algu a tingut la oportunitat de dir el que pensa?
Quina decepció! san tornemi.

Anònim ha dit...

Increible, no vui imaginar quina maravella tenen prevista , i ja el volen aprovar??? jo vui saber que volen fer, ja us val us ho manegueu i passeu de totom

Anònim ha dit...

ja començem a estar farts de tanta prepotència s'estant polint el futur del nostre poble sense encomanar-se a ningú. Potser hauríem de demanar més explicacions

se atormenta una vecinaaa... ha dit...

jo diria "NO" a tot! diguem prou, ja! no ens representen!

Anònim ha dit...

¿ No serà pas que en el passat ple de setembre no vagui ser reclamada informació sobre l’obra de la Variant i en conseqüència de la perspectiva d’una salomònica i succedània solució a la travessia, demanant que quan abans saber i coneixen el projecte? ¿ I no serà que us hi neguéssiu pas?, el contrari us hi comprometre fer-ho tan bon punt arribés al Ajuntament.
Els qui dieu representar-nos sabeu que sempre els veïns us hem demanat explicacions i que sempre us hem demanat poder compartir informació i participar de les afers públics de interès social i ciutadà. Que és hora de confiança i transparència, de contrastar-ne opinions, rigor i seny i no pas d’enrocar-se en les practiques prepotents dels fets consumats.
Si sou capaços de tirar pel dret sense prèviament comptar amb els veïns de Gerri i depreciant-los en doneu l’aprovació, ja us val. “demòcrates” és tenir molt morro.

Tere ha dit...

He visto el telenoticias de la TV3.
Cuando explican que: "al ayuntamiento de Baix Pallars le parece bien", he sentido verguenza.
Verguenza, porque no hace tanto, en el útimo pleno, preguntamos al alcalde sobre la carretera, y quedamos que cuando tuviera más información, se haría una reunión de vecinos.
Venguenza, porque en las anteriores elecciones ( que tampoco hace tanto) las personas que se presentaban se llenaban la boca de palabras tan bonitas como: "información" "transparencia" "contar con los vecinos"...sobre todo Eloi.

Verguenza, porque este tipo de prácticas antidemocráticas ponen en cuestión quien está al frente del municipio, que anteponen sus intereses o iniciativas personales, antes de someter las decisiones a los vecinos, y despues actuar...núnca antes, eso sería mas propio de políticas de cacique, que no democráticas.

Anònim ha dit...

quuina colla !! ay senyor !!

que Baix Pallars de moment no es MARINALEDA !!!
no es pot fer una asamblea cada cop que volen fer algo, no es millor oblidar-nos del enllac nord, i dels mals de cap del tunel, el futur del poble s'el poleixen si treuen la carretera, es la puntilla. D'altra banda ja veiem com cada dia es menys poble desgraciadament.

Anònim ha dit...

Crec que no costaria res fer una consulta popular, tampoc som tanta gent.
I el que si es cert, que una part del poble, no volem perdre l´entorn que es a acompanyat tants anys.
Jo prefereixo semàfors alternatius, i si es fan cues, potser, reempendran les obres parades, i no destrossar el entorn que tants anys ens ha acompanyat.

Anònim ha dit...

basicament estem d'acord, tinc entès que l'entorn no es malmet amb el voladís, ans al contrari guanyarem espai per passejar, tinguem confiança.
Salutacions veins