22/11/12

Informació

4 comentaris:

Pere ha dit...

Adéu Gerri!
Poble destrossat amb el vist i plau d’ un Ajuntament que representa els que van al Bar i la resta de veïns no comptem sinó per pagar els impostos.
Jo no vindria a passar unes vacances a un poble per veure passar cotxes. Sortiu una mica i veureu com la gent que vol viure del turisme, respecta i preserva els seus pobles . Per cert, que no queda clar: les salines s’hi queden, es veuran desde un mirador?. Que bonic! A lo millor, es pot fer una plataforma perquè es puguin veure sense sortir dels cotxes! Això sí que seria una modernitat, i no la “cutrería” de anar caminant, disfrutant del paisatge!

Anònim ha dit...

Pera, tens tota la raó. Ara bé, això que dius..... Sortiu una mica i veureu.............. potser sigui demanar massa......... dins l’ou sí està tan béééé. També dius Adéu Gerri! Això potser no cal o acabarem marxant de tot arreu.......
Adéu España!, Adéu Gerri!, Adéu..... ................. malgrat no ens representen, soc d’aquí.
Sabonasak

Anònim ha dit...

Mira Pere, si no vindries a passar unes vacançes a un poble per veure passar cotxes, perque hi vius ????
o potser no vius a Gerri?????
Quan als que anem la bar, menys mal que n'hi ha algun, perque si no, la gent tampoc va a un poble sense bars, restaurants,botigues etc.., o si??????
Nomes cal veure de la gent nouvinguda les ganes de treballar que tenen alguns d'ells, que viuen del cuento, ningú ha apostat per obrir un comerç o fer algo positiu a part de criticar i tocar els c...!!
Ah!! i sobre aixo de pagar impostos i permisos hi hauria molt a dir sobre qui paga i qui passa de tot.

Pere ha dit...

Hola ¡
No hi havia vist aquet comentari tant original!
Per començar: No sempre es por elegir el lloc de viure, es com elegir als teus pares: que “et toquen, i punt”. Del que sí sempre tenim la possibilitat es de canviar, i així es com es van construint unes formes de vida trencant el passat i mirant un futur millor.
Axó que dius “ de la gent nouvinguda que viu del cuento”.... es una poca soltada, que no aporta res, i sí ganes de posar-te en contra de tots aquest que anomena’s : “nouvinguts”...paraula fantàstica, que no diu res de res, i que sol serveix per dividir....es el que vols? , utilitzar aquest “blog” per dir aquestes tonteries fora de context?
Jo també, si t’entès be, voldria fer una reunió, a l’ Ajuntament, no al Bar, per parlar de una vegada per totes i amb la seriositat que es mereixé, portant un llistat de totes les irregularitats que s’han vingut fent al municipi, i començar a aclarir-nos entre tots. Fora un bon començament de pràctica democràtica, i també una forma de trencar amb el amiguisme .
Vols que ho proposem a l`Ajuntament?