8/5/12

Se'ns va l'olla!!!

Una ironia sobre el que esta arribant , aquest vídeo l'han fet uns amics i ho vull compartir amb vosaltres.
Vagi de gust!!!

3 comentaris:

plataforma en defensa de la sanitat pùblica ha dit...

Des de març 2011, la Plataforma d’usuàries/usuaris i personal sanitari del CAP Sort en defensa de la sanitat pública de qualitat ha estat manifestant-se cada dimecres a les 2 de la tarda, davant del CAP Sort, en contra de les retallades en salut. La població ha signat donant-hi suport, recollint més de 600 signatures, que s’han entregat a l’Ajuntament de Sort, al Director de la Regió Sanitària i al Síndic de Greuges.

Després d’un any de concentracions setmanals al CAP Sort constatem la manca de voluntat dels responsables sanitaris i polítics per la millora de la qualitat de la sanitat pública.

A la manca de transparència en relació a les retallades que s’han fet dels serveis sanitaris s’hi afegeix l’allau constant d’informacions en referència a noves retallades, noves fórmules de gestió públic-privada i pèrdua del dret a una sanitat pública de qualitat per a tothom.

Donem per finalitzades les concentracions setmanals davant del CAP Sort i anunciem que seguirem defensant el dret a la qualitat de la sanitat pública i denunciant les actuacions encaminades a la disminució dels drets socials.

continuarem lluitan!!!

Anònim ha dit...

ji ji ji !!!

Anònim ha dit...

Una pregunta per l'ultim anònim¿
AIXI ES COM RIUEN LES RATES?