23/5/11

Eleccions 2011

Aquests son els resultats de les municipals a Baix Pallars:


PSC:  108 vots           3 regidors
CIU:    85                   3 regidors
IpBP:   55                   1 regidor

http://resultados2011.mir.es/99MU/DMU0925903999_L1.htm?d=228&e=0

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai!

Algú sap què passarà? Amb qui pactaran els independents? O pactaran els dos grans?

Anònim ha dit...

En relació a pactes, os vull fer saber el meva opinió :


Una primera opció, des de l’oposició, seria establir les

premisses a pactar per a poder decantar o no l’adjudicació de l’alcaldia.


Una segona opció, en el cas d’arribar a formular un programa comú d’objectius concrets, explícits i públics, amb les reserves prèvies pertinents, llavors, només llavors ser part de l’equip de govern.



En els dos casos, els temes claus son :



n Relacions institucionals

n Relacions socials i ciutadanes

n Serveis Tècnics Municipals

n Finances i Administració Local

n Gestió del Territori


Bona feina i constructiva

SABONASAK

Anònim ha dit...

Quina decepció per alguns !!

Anònim ha dit...

Jo crec que haurien de fer un pacte no estable, és a dir, fer pactes en funció de les actuacions a fer. Així s'obligaria a posar-se d'acord i mirar molt més pel municipi.
Per la resta, estic d'acord amb en SABONASAK.

Òscar

Anònim ha dit...

la meva pregunta pels independent es com actuareu amb les llicencies d obres per exemple amb la obra que te parada un que sera regidor a
gerri, el forat de la paça mercadal, etc..., i quin sera el criteri o tot sera igual com ara.
en cas de pactar amb la formacio d aquest regidor quina sera la vostra postura.

IpBP ha dit...

IpBP
Independents per al Baix Pallars

Resposta per l’últim anònim, els independents em perdut, tan sols tenim un regidor, però, en la mesura que pugen farem complir les ordenances, tan sols farem lo que els veïns varem votar. I per nosaltres totes aquestes coses ja hi eren i estaven denunciades. .

Anònim ha dit...

Ja s'ha vist que l'imperi de la denuncia no va en lloc!!
El sentit comù s'ha impossat clarament, la gran majoria de la gent del municipi (6 regidors) no li agraden aquestos fregats i reivindicacions constants de quatre aburrits que amb la feina que tenen a casa seva es posen massa a la dels altres.

Anònim ha dit...

Enterao, del tema de los 6 regidores, solo te digo una cosa, estate atento a la pantalla.
Pero por favor cuida tu casa no sea que sea ilegal, faltando a todos los requisitos legales, que de los vecinos del municipio no creo que haya muchos como tu.

Anònim ha dit...

es genial espot fer moltes interpretacions,una d elles es : que es canvi un alcaldable que ja va per quarta ve
gada i no guanye un alcaldable que te el suport del battlle sortint i no guanye pero treu mes vots o un alcaldable que es la primera vegada que es presenta i es decisiu no ho se pero en un poble tot es molt complicat

Anònim ha dit...

L'ultim anonim no t'entenc res, si no t'expliques millor !!

Anònim ha dit...

Doncs jo ho entenc del tot, qualsevol dels tres caps de llista poden esdevenir ser l'elegit alcalde, simplement per raons aritmètiques.

D’altre banda no hi ha perquè confondre l’associació veïnal “Lo Pedrís” amb el col•lectiu de la candidatura IpBP, de rols prou específics diferents, sí bé la novetat dels 55 vots amb un percentatge del 21,91% fan evidents que alguna cosa passa i això és que les opinions raonades tenen el dret a ser respectades i a poder-les contrastar. L’opacitat i la desqualificació gratuïta no hi ajuden gents.

SABONASAK

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

LA ASOCIACION LO PEDRIS SE AUTO CALIFICA REPRESENTANTE DE LOS HABITANTES DEL BAIX PALLARS.NO SIENTO QUE DEFIENDAN LOS INTERESES DEL MUNICIPIO ESTAIS FORMADOS POR PERSONAS QUE HAN VENIDO HA VIVIR EN ESTE MUNICIPIO Y NO SE HAN INTEGRADO.EN MI OPINION SOIS UN GETO.
SE QUE TENEIS EL PODER DE NO DEJAR EXPRESAR TODAS LAS OPINIONES.SOLO LAS QUE SON DE VUESTROS COLEGAS.
IGUAL QUE EN UNA DICTADURA CENSURAIS A LAS PERSONAS QUE NO CONPARTEN VUESTRAS OPINIONES.
DE TODAS FORMAS SALUT PARA TODOS.
ISA DE GERRI

IpBP ELOI ha dit...

Querida Isa de Gerri, no se de donde sacas que Lo Pedris, intente representar a los habitantes del Municipio, en todo caso lo hace en nombre de los asociados, que dicho sea de paso pagan una cuota religiosamente de forma anual.
Seguro que hay personas que han venido a vivir aquí, porque les gusta todo lo que en el municipio existe, vamos como en su día hiciste tú, que no estén integrados es mas que discutible, porque te podría decir unas cuantas acciones que te demostrarían todo lo contrario, lo del Ghetto( va con h i dos t), solo cabe entre los que los que los crean, y la asociación siempre ha dicho que esta abierta a todos aquellos que quieran participar.
En lo referente a las opiniones que según tu versión son censuradas te aclarare que solo se censuran aquellas que son ofensivas o maliciosas, que de forma anónima escudándose de esa manera lo utilizan para difamar o crear falsas opiniones escondiéndose como vulgares malhechores, i por cierto las dictaduras nunca han creado un blog de libre participación.
El comentario que ha sido anulado del Blog decía lo siguiente:

IpBP=ERC=LO PEDRIS, esto evidentemente de forma anónima, servidor como representante de IpBP, lo niego rotundamente en el apartado de Lo Pedris, en cuanto a tema ERC, te diré que en esta democracia tan abierta o utilizas unas “paraguas” de un partido mayoritario o es casi imposible poder participar, Ejemplo PM ( Proges Municipal =PSC)
De todas maneras si necesitas cualquier ampliación de todo esto no tengo ningún inconveniente de quedar un rato para aclararlo con mas profundidad
Por cierto, con la explicación que hago del comentario, supongo que entenderas que el que ha borrado el escrito he sido yo
Afectuosamente y salud para todos

ELOI

Anònim ha dit...

La Isa de Gerri te l'autoritat moral de separar amb Guettos a la gent del municipi!!
Que gran que ets!!
Una persona que apenes intercanvia paraules amb gent que no sigui del seu "ghetto".
Una persona que és nouvinguda que encara parla més castellà que català ( sintoma de no integració ).
Una persona que no aporta cap valor afegit al nostre municipi, ni iniciatives, ni idees,... simplement és la dona d'un fill de Gerri, no és ella com a persona, és i serà sempre la dona de....
A veure si a la següent legislatura concorre amb PxC i fot fora a tots els nouvinguts que pel que sembla fan nosa.

aemareP

La vecina del 5º ha dit...

Bon dia, trobo lamentable que comencem a ser despectius uns amb d'altres, sempre acabem igual!!! Trobo genial que Isa s'hagi identificat i expressat la seva opinió, tant de bo tots féssim igual. De totes maneres a mi també m'agradaria respondre-li. En referència a la al·lusió de que Lo Pedrís s'auto erigeix en representant del municipi, dir-te Isa que no, que mai ho hem pretés. Representem als socis de Lo Pedrís. D'altra banda també aclarir que a l'associació hi ha gent del PSC, més d'un i més de dos, de CIU, del PP no ho tinc clar, potser s'amaguen, i gent de més colors. Dintre de l'associació hi ha socis nascuts al municipi, lamento profundament haver de tornar a tocar aquest tema, i gent que hem vingut d'altres llocs.
Suposo que Eloi a volgut deixar fora del tema eleccions a l'associació, tal com a intentat durant tota la campanya lo millor que ha pogut, li agraïm. Penso que d'alguna manera ha aclarit el perquè i a expressat el que deia l'anònim , i crec que s'hauria d'entendre.
No trobo just que diguis Isa, que limitem res, no hem pogut ser més oberts, i alguns es queixen d'això, qualsevol comentaria és no tant sols benvingut, sinó desitjat, encara que ens haguem equivocat.
Personalment crec que com a associació hem de començar a defensar-nos i no limitar el que diuen de nosaltres,és igual que es digui aquí o al bar, millor aquí pel dret a rèplica, i espero que sempre dintre dels límits de la correcció i de la identificació.
Salut
Lina

Anònim ha dit...

A l'anònim aemareP.
sóc la dona de "SEMINET"no et pots imaginar el plaer i l'orgull que sento.
pot ser no aporto res a persones com tu "ANÒNIM"
els que tinc el plaer de considerar amics,coneixen la meva lealtat .Amb això tinc prau per soportar comentaris com el teu.
CATALÀ-CASTELLÀ es un comentari fora de lloc.
Per no tenir personalitat propia saps qui sóc.

ISA DE GERRI

Anònim ha dit...

Jo també soc una nouvinguda. Vaig venir a Gerri fa més de 50 anys però. Parlo català, no tots els de casa però ho fan (entre ells el meu marit que com tots sabem parla un idioma propi), i no tinc res a envejar a ningú, ni en estima per aquest poble ni en estima per la majoria dels seus habitants i, entre ells, em sento molt orgullosa de que els de casa meva, jo la primera, siguem molt amics de la Isa i del Josep Maria.

Gràcies per fer-nos la vida més rica a tots!!!

Ignàsia

Anònim ha dit...

Vaja, vaja,quin caliu!!
Hi ha una part de la gent que han aterrat ultimament en aquest municipi que només busquen la confrontaciò, la beligeráncia, el mal estar, ho he dit altres vegades, El Pedrís, governat per gent españolista de taranna mes
aviat comunista, s'ha equivocat de lloc i de métode, el Pallars s'els acabara empassant com tants i tants que han vingut a ensenyarnos histories i a la fi han tornat a fotre el cam!!.

No parlem de obres ilegals, perqué n'hi ha per tots costats, (gent que restaura bordes de tros i hi va a viure, cases del centre del poble que han crescut cap a dreta i esquerra sense control, cases de nuclis que han anat creixent muntanya amunt i avall, teulades que envaeixen altres propietats, cellers i espais sense declarar, barraques d'hort sense permis, etc., etc,), el que passa es clar, que en alguns d'aquestos casos estem parlant de gent afí al moviment del Pedris, i llavors no es diuen totes.

Crec que val mes que no fotem tanta bulla, i que cadascu miri el seu melic, sense cremar el del veí, jo i la meva familia preferim un alcalde de Gerri després de mes de vint anys de Peramea i en el que respecta a Semino dir que la majoria, no ho oblidem, l'hem votat per aquesta raó, encara que la gent de la seva llista no ens facin el pes, no com a persones, sino mes aviat com disposició i eficàcia. Pero jo confio en el Seminet i se de mes gent d'estiu i S. Santa i vacances, que sense votar a Gerri estan amb ell, per ajudar-lo, assesorar-lo i colaborar en el que faci falta, per tant no esta tant sol, menys desqualificacions (en cap moment parlo ni opino de la Isa) i mes sentit comù, que n'hi ha per tots

Anònim ha dit...

AMEN¡¡¡¡¡¡