9/1/11

BON ANY AJUNTAMENT

Comarques EL SEGRE 09/01/2011

projectes
La recuperació de les salines de Gerri, parada per falta de diners
Malgrat que té ajudes de la Generalitat i el Feder

Una vista de les salines de Gerri de la Sal.



L'ajuntament de Gerri de la Sal no ha aconseguit diners per continuar les obres de recuperació de les salines, segons ha confirmat la regidora Anna Maria Tomàs.El projecte ascendeix a uns 600.000 euros, un 50% dels quals els finança la Generalitat i la resta, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder). El consistori no ha pogut avançar la quantitat que s'havia d'abonar amb ajudes del Feder, ja que les subvencions estaven concedides però es fan efectives una vegada finalitzades les obres. Fonts municipals van comentar que es va sol•licitar una pròrroga, però el termini va finalitzar el passat 31 de desembre. Tomàs ja va assenyalar al novembre: "És increïble que puguem arribar a perdre el projecte tenint les ajudes concedides perquè no hi ha cap entitat bancària que ens faciliti un crèdit." "La restauració de les salines del Roser aportaria un important valor turístic i comercial al poble i a la comarca, ja que es tracta d'un projecte molt important per als veïns", va afegir.

Aquesta noticia, per algunes persones ja coneguda, demostra la capacitat de acció que te el nostre ajuntament, enhorabona, ho estan aconseguint , deixa que el poble es mori, i a sobre matar-lo perquè no quedi res, així que ¡¡¡¡ bon any Ajuntament.¡¡¡¡¡

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja sabem com va le nostre ajuntament, res que no sorprengui. No agafem ni una subvenció (no només aquesta).
El que trobo realment trist es que hi ha una persona que ha estat aquests ultims quatre anys dedicant-se a aquest tema i pel que veig han sigut quatre anys que no han servit per res.

A l'ajuntament fa falta un canvi de fa temps. No hi ha projecte, no hi ha iniciativa, no hi ha austeritat, no es potencia les activitats econòmiques privades,...

Anònim ha dit...

Ei, tampoc es aixi del tot, d'acord en que l'Ajuntament s'ha despertat tard i malament i que aixo confirma la pobresa d'aquesta gent incapaz,i que no serveixen per res, pero el senyor que s'hi ha dedicat quatre anys, de perdre el temps res de res, pèrque l'ha cobrat i ben cobrat, com acostuma a passar quan es mouen tambè una mica per el seu interès, que ja fa temps que tots ens coneixem.

Pepe

Anònim ha dit...

El Baix Pallars es un vaixell sense tripulació, sense rumb, sense timó, no podem permetre que ccontinui la rutina, la desidia, d'aquest Ajuntament cadavèric, presoner ara d'altres directrius per la devallada electoral del partit de l'Alcaldia. La desmotivació que produeix la poca relació social entre els veins, perque amb la Conxita tancada, sembla que no pero hem perdut l'unic punt obert a l'hivern per fer la xarradeta, !quina pena¡, esperem que torni a obrir aviat, l'enyoro molt, la premsa, en fi tot una mica.
Fem pinya per revitalitzar el municipi,i posar-lo en valor d'una vegada.

Anònim ha dit...

Amb la crisi que hi ha, pocs calès que hi havia al Ajuntament, encara n'hi haurà menys, la clase política ha arruinat el pais, i no hi ha manera de que arreglin les coses, no, si n'hi ha un fart!!

Soc de Baix Pallars i treballo a Barna, llegeixo el blog i em sento una mica a casa,pero cada cop que vinc marxo trist, perque la vitalitat del municipi sembla que s'apagui poc a poc, gent gran que van morint, i algun dels nouvinguits que li falta tolerancia, ho dic per experiencia propia d'aquest estiu, pero en fi, desde Barna anims pallaressos, i sobretot Gaspà, plega , ja portes mes temps que el Pujol i aixo no funciona.

R.M.