6/11/10

Deixem-nos d'hòsties: jo no t'espero


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja hi tornem a ser. Aquest post representa el sentir general de la gent de Gerri? Què us semblaria si jo pengés un post també dient que molt bé el papa, molt bé l'OPUS, molt malament els condons i totes aquestes històries?

Entre uns i altres no sé qui és més sectari i fonamentalista. És increïble, però increïble de debò, que un bloc que busca la convivència i la interconnexió entre els habitants d'un municipi es dediqui a escampar les opinions personals d'algú.

Jaume

la lluita ens dóna el que el poder ens pren... ha dit...

Jaume, sempre ha quedat clar que aquest bloc mai ha sigut imparcial, és un bloc on només estan representats uns quants el municipi.
És un bloc de tendéncia política españolista d'esquerra on només tenen cabuda els que són afins a ells.
Per altra banda, tan fa si l'esperen o no, és una opinió que es pot compartir o no. Jo en aquest cas tampoc l'espero però si vol anar a barcelona i la gent l'acull doncs hem sembla molt bé mentre no es malvaratin recursos públics.

deslocalizada ha dit...

¡ Anda !... pues dí tu opinión. Entiendo que cada una-o- puede expresar su forma de pensar, y además creo que es valiente decirlo; lo que me parece mezquino, es callar, por miedo "al que dirán" o a represálias mayores. Si a tí te parece bién, estás en todo tu derecho a decirlo...otra cosa es que yo esté de acuerdo, pero para eso está el blog, como una herramienta de expresión y diálogo.

Y contestando a "la lluita..." me parece genial que venga cualquier representante de cualquier religión, que venga y vaya donde quiera, pero que le paguen los gastos sus "adictos" o "fieles" o como quieran definirse,porque me parece de una hipocresía repugnante que se hayan gastado 15 millones de euros en Catalunya y otros tantos en Santiago de Compostela, mientras estan pidiendo que nos ajustemos el cinturon.

Eloi ha dit...

Perdoneu-me tots però tinc una pregunta, que veritablement en te una mica amoïnat. ¿ qui es aquet Benedicte setze o Papa¿

la lluita ens dóna el que el poder ens pren... ha dit...

Que són 15 milions d'euros en comparació als 22.000 milions d'euros d'expoli que pateix Catalunya?
això no interessa....
I que consti que no estic d'acord que fem aquesta despesa d'un personatge que no hem genera cap tipus d'interés.
Si s'han de gastar 15 milions d'euros que els invertexin en coses útils.
Però el govern socialista...ja se sap! (no saben cap a on remar)

Lina ha dit...

Bon dia a tots, sento haver de llegir que aquest no és un blog imparcial, i ho sento perquè els que ho dieu podeu intervenir i dir la vostra sense cap problema i cap mena de limitació, excepte la premisa del respecte a les persones, i sobretot tenint en compte que altres us poden rebatre allò que dieu.
Sou colaboradors del blog, podeu fer entrades en tot moment, que a sobre digueu això, no m'ho puc creure!!!

Jo en particular no soc espanyolista, estariem bona estona discutim sobre política per aclarir alguns conceptes, aquesta serà la primera vegada desde que tinc dret en que no votaré, perque encara que no ho entenguis, això t'ho dic a tú "La lluita ens dona..." de l´'unic que ara mateix vull independitzar-me és dels polítics.
D'altra banda i contestant al Jaume, em sembla que hauria d'entendre que la religió és del tot personal, per a mí com si la gent reza tot el dia , com si va a la Meca o a la Zeca, però jo no sòc catòlica, i fixat bé que no dic creient sinò catolica, però m'he d'empasar tot el desplegament d'informació monopolitzada per part d'uns medis en molts casos públics que tots paguem i veure tota la farsa que es monta en torn a un personatge que a molts, molts, molts no ens interessa. D'altra banda digueu quin és el sentir o pensament general de Baix Pallars, no se que voleu dir però per saber el sentir general, s'ha de participar.

Lina

Anònim ha dit...

És veritat que sembla un contrasentit que una visita relacionada amb el Papa (religiosa doncs) comporti despeses per a tots els ciutadans; però el mateix passa en les celebracions del Barça, en les Festes Majors dels pobles (Mossos d'Esquadra regulant el trànsit), etc. Per tant, o tots o ningú, no?

Spiderman

Anònim ha dit...

Interessant article

EL PAPA DIXIT
Manuel Fernando González
07/11/2010 22:11
Les declaracions que el Papa va fer als periodistes que viatjaven en el seu avió camí de Santiago de Compostel•la, sobre determinades actituds que tenim els espanyols d'avui cap a l'Església, de les que ja van donar mostra els nostres avis en la II República, podrien ser certes, per dues raons fonamentals: una, perquè la cabra sempre tira a la muntanya, o si ho prefereixen, els gens també s'hereden, i l'altra, perquè els capellans que van haver d'aguantar els nostres avantpassats s'assemblen bastant a la majoria dels integrants de la Conferència Episcopal espanyola, que són carques i retrógrads fins a la sacietat. O sigui, que hem tornat als orígens, que després esdevindrien en una guerra civil, horrorosa i inevitable. Està bé, doncs, que li donem la raó a Benet XVI i reflexionem sobre la puixança actual del nostre anticlericalisme, intentant moderar els tons i les actituds. Però, també els sacerdots, i especialment els bisbes d'aquest país, podrien deixar-se de mirar-se al melic i obrir la intel•ligència perquè entrin en les idees d'una societat, que és molt mes oberta i plural, que ho va ser aquella que en el 36 va decidir autoimmolar-se i assassinar a molts innocents, molts dels quals encara dormen a la vora de les carreteres, sense que l'Església Espanyola hagi estat capaç d'exigir-li a cap govern que els retorni la dignitat perduda i els enterri en lloc sant, on si estan els capellans que van ser assassinats en aquells terribles anys. Així que a aplicar-se el conte i a fer cas al Papa…però tots, clar.

Manuel Fernando González Iglesias
Editor i Director
www.pressdigital.es
direccion@pressdigital.es

FRANCESC MORENO ha dit...

Opinió
FRANCESC MORENO
Papa go home
Francesc Moreno
08/11/2010 11:08
Que el capo d'una organització que no ha demanat encara perdó per emparar i donar cobertura ideològica a un cop d'estat que va causar la mort de milions d'espanyols tingui la barra, abans d'aterrar al nostre país, de recordar la Guerra Civil i acusar-nos d'anticlericalisme radical, quan encara avui, a Espanya, l'Església catòlica és una organització que gaudeix de privilegis impropis d'un país laic, mereix una resposta inequívoca dels qui no combreguem amb rodes de molí. Que donin lliçons morals els qui han emparat la pederàstia, denigren la dona i fomenten la preeminència dels interessos econòmics i de poder de la seva organització, per sobre de la família –aquesta és l'essència del celibat–, és un desvergonyiment que no pot ser obviat. Espanya hauria de retirar l'ambaixador davant la Santa Seu i trencar-ne tots els acords bilaterals en vigor. I el seu proselitisme, que el paguin de la seva butxaca. O sigui, que res d'escoles subvencionades o altres prebendes econòmiques. Si senten veus, que vagin al psiquiatre. Si la masturbació i les relacions sexuals fora del matrimoni són pecat i l'homosexualitat una aberració, que es casin i formin famílies nombroses. Però estic fart de la doble moral i el cinisme. Després de la desconsideració del Papa, no hem de posar, com a país, l'altra galta, sinó aprovar la Llei de Llibertat religiosa.

En un moment d'incerteses i confusió ideològica vull agrair-li al Papa que em permeti adaptar a la seva visita una expressió amb molta història: Papa go home.

Anònim ha dit...

Genial, estic totalment d'acord, mai millor expressat, amb el comentari del Francesc Moreno.
Salut
Lina