22/6/12

Els pobles



Ja fa setmanes que el consultori de Peramea es troba a l'ús, tenia pendent penjar aquestes fotos per que aquells que no esteu aquí ho poguéssiu veure. Encara li falte una mica d'ambient i de moment no és massa càlid, parets nues colors freds...i una fantàstica escala molt adient per un consultori a un poble amb una majoria de gent gran. Una barrera arquitectònica que de moment farà les delícies de tots aquells que hagin de fer esport.
Una molt bona gestió com sempre de les administracions i professionals que jugant amb els diners de tots ni tant sols son capaços de pensar en un model de construcció que no requereixi la instal·lació d'un ascensor que de moment no està instal·lat però que quant estigui comportarà una despesa innecessària si s'hagués dissenyat a la planta de baix. Estic segura que era possible fer un altre disseny , entre tant no se com s'ho fan algunes persones amb la mobilitat reduïda algunes consultes com veieu es fan a domicili.
Salut
Lina  







1 comentari:

deslocalizada ha dit...

¡Que guai, ya hay consultorio médico en Peramea!
Pero... un momento...¿he visto bién, hay que subir escaleras para hacer la consulta? ¿Quién ha diseñado este consultorio? sea quien sea, se la tendría que pedir responsabilidades, porque las personas con dificultades de movilidad, tendrán que hacer la consulta en la calle. ¿ y para eso, ha valido la pena gastarse tanto dinero? ¡ en fin, nos cobran un euro por receta, más la subida del gobierno central, y se gastan tontamente y sin control un montón de millones en construcciones que no sirven para nada. ...¡ país...!