29/5/12

Bons dia veïns d'aquí i d'allà, ens agradaria des de l'associació demanar la vostra col·laboració per compartir idees, noticies i qualsevol altra història que us sembli. Ens referim al blog de Baix Pallars, que ara ja fa uns anys que funciona. Voldríem que tots aquells que ja sou col·laboradors del blog, malgrat que molts no feu entrades, fóssiu més actius i de tant en tant diguéssiu la vostra. No arribem a tots els pobles per saber que feu, que passa , si hi ha algo nou...us demanem en certa forma que feu de corresponsals i d'aquesta manera expandir una mica tot allò que passa al municipi. Pels que no esteu residint al municipi, també tenim feina, podeu dir moltes coses i fer preguntes a la resta, així seria més dinàmic. 
Si algun de vosaltres no és col·laborador encara, us enviaré en breu un correu amb la invitació, i si teniu dubtes us els aclarirem sense cap problema. 
En certa forma un blog és com un  diari, i en un municipi petit com aquest però a l'hora tant dispers, qualsevol eina que ens apropi és molt interessant i hauria de ser el màxim de participativa. Per això us demanem que us animeu i col·laboreu. Qualsevol dubte ho resoldrem des de l'adreça de correu de l'associació, que és aquesta:  lopedris0@gmail.com o des d'aquesta , lina_ratia@hotmail.com

No cal que sigueu socis de l'associació, només que tingueu ganes de compartir amb els veïns tot allò que creieu que sigui d'interès per tots. Necessitem crear xarxa social per créixer  i conèixe'ns.


Salut
Lo Pedrís


1 comentari:

Anna ha dit...

Aquesta iniciativa, em sembla molt bé. Espero que hi participem mols veïns,perque els de fora no ens enterem de res...i som una mica xafarders. A més, també es el nostre municipi.