1/8/11

Concentració a Tremp

Que les retallades no ens facin perdre el CAP




Repressentants d’usuaris de la sanitat amb més de 500 signaturas no son rebuts pel gerent del SAP
Una trentena de persones, usuaris i treballadors de la sanitiat pública del Pallars Sobirà, ens concentrem davant SAP per fer l'entrega d’una carta recolzada amb més de 500 signatures al Sr. Victoriano Peralta gerent del SAP. Aquesta carta denuncia els retalls sanitaris abusius a la nostra comarca.
Malgrat haver avisat de la nostra visita no ens ha rebut. El personal administratiu l’ha justificat dient que no sempre es troba al centre.
Davant d’aquest meynspreu hem entregat la carta i les signatures amb registre d’entrada i tots els assistents hem presentat fulls de reclamació demanant la dimissió d’aquest gerent per la seva falta de responsabilitat.
Assenyalem que al Pallars Sobirà aquestes retallades supossen el 23% en pèrdua de personal sanitari i serveis. La nostra comarca degut a la gran dispersió geogràfica, ja pateix una gran precarietat de serveis que s’aguditza durant el mes d’agost.
Paradoxalment si que ens esperaven un grup de mossos que ens han limitat l’entrada.
Plataforma d’Usuaris i Personal Sanitari del Pallars Sobirà

2 comentaris:

Anònim ha dit...

es cert lo del nou jutje de pau?

ha arribat el CHAVISME a Baix Pallars?

tan aviat ?

Anònim ha dit...

Populisme ? demagògia ? transparència ?
Lo legal no sempre és moral o ètic. Lo legal no té perquè ser moral però sí ser ètic. En cas de disjuntiva entre legalitat i ètica, trio ètica. Que hi dieu ?

SABONASAK