2/6/11

PRESSUPOSTOS-INVERSIONS 2011

INVERSIONS EN LA COMARCA DEL PALLARS SOBIRÀ
Les inversions de la Generalitat per la comarca del Pallars Sobira es 4.855.108,20 € lo que suposa una retallada del 70% sobre el del any anterior
Queda repartits de la següent manera.
- Col-legi a Sort......................2.544.498,40 €
-
- Conservació de vies............. 740.275,00 €
-
- Dep. La Guingueta............... 113.784,50 €
-
- Depuradora Tirvia................ 212.274,52 €
-
- Ctra. Esterri-Valencia........... 659.430,98 €
-
- CAP Sort............................... 212.368,00 €
-
- Salines Baix Pallars.............. 25.000,00 €
Un cop coneguts aquets pressupostos que cadascú de nosaltres tregui les conseqüències particulars, encara que tot i se una de les comarques mes deprimides del País, les retallades juntament amb las que patis l’Alta Ribagorça, son les dos mes importants.

5 comentaris:

Fanasina ha dit...

No és cert que el PS sigui "una de les comarques més deprimides del país". De fet, és la segona amb una renda bruta per habitant més alta: http://www.diaridegirona.cat/servicios/lupa/lupa.jsp?pIdFoto=1680226&pRef=2011060200_21_491912__Tema-del-dia-Selva-segona-comarca-Catalunya-menor-renda-habitant

Pallares ha dit...

Es possible, Fanasina, que el Pallars Sobirà tingui la segona renda mes alta, però compara-la amb el numero de habitants es fàcil, jo crec que el comentari es tindria que fe reso, de les mancances en infraestructures, sanitàries i comunicacions en general. Perquè de que serveix tindre una renda mol alta, si desprès la gran majoria del jovent a de marxà a fora per continuar els estudis o simplement treballar ???

roser moles ha dit...

Crec que potser el PS té una renda per capita alta, però segur que molt mal repartida, potser podríem aprofitar per fer una reflexió i procurar que a la comarca no hi hagi tantes diferències en quant a nivell de vida. aquest seria un bon indicador sobre l'estat socio-laboral i econòmic de la comarca.

Anònim ha dit...

Viva MAO TSE TUNG!!!!

Fanasina ha dit...

Està clar que la renda mitja no és una dada completa si no es tenen en compte les diferències en la seva distribució, ni és tampoc fiable en un context on l'accés als serveis no és universal ni igualitari. El comentari pretén subratllar però, arran de la coincidència amb la publicació de les dades sobre la renda familiar a Catalunya (http://www.idescat.cat/novetats/?id=978), que cal revisar definitivament el discurs que reprodueix l'entrada sobre el Pallars Sobirà com a "una de les comarques més deprimides del país". Només identificant bé els problemes estarem en condicions per començar a trobar-hi les solucions.