31/5/11

lluitem per la sanitat pública

Demà dimecres dia 1 de juny ens concentrem als C.A.P.S de Sort o Pobla de 14h. a 14h 10' per defensar la SANITAT PÚBLICA

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Lluitar per la sanitat pública també implica debatre sobre el que és i el que ha de ser la sanitat pública, sobre l'ús i l'abús que fem de la sanitat pública, sobre les prestacions que es donen i les que realment s'haurien de donar, sobre l'eficiència i la productivitat dels seus treballadors (metges, infermeres).

Si això és lluitar per la sanitat pública m'hi apunto, si del que es tracta és de demanar que res canviï, no compteu pas amb mi.

Spiderman

La vecina del 5º ha dit...

Totalment d'acord, podem debatre, quan vulguis podem quedar i discutir el que volem, sinó digues com ho fem.
Salut
Lina

Anònim ha dit...

Molt d’acord amb debatre,(hi ha qui fa temps "estamos en ello"); debatre vol dir contrastar-ne les opinions i fer l’esforç en concretar opinions compartides. A dia d’avui les retallades son un abús unilateral producte de una gestió sanitàriament bona però de una planificació i desplegament poc eficients i previsors. No hem de pagar justos per pecadors. Parlem-ne sí però amb les estisores al calaix.

SABONASAK

Anònim ha dit...

Pero aquesta vecina del 5º ultimament esta molt pesadeta amb tanta reivindicació!!

PREOCUPAT ha dit...

Tens raó esta mol pesadeta, però crec que tots estem fins al gorro de tan home-dona mosca que no sabem qui es, i també dels “ anònims” de diuen coses però que ningú tampoc saben qui son.
Jo el primer.

Anònim ha dit...

Si varem sortir de l’esclavitud va ser perquè homes i dones van lluitar per sortir-ne, avui dia els conflictes per sort sabem que podem solucionar-los a través del diàleg i de vegades amb reivindicacions al carrer.

El que passa és que no ens han inculcat la cultura de la participació en els assumptes que tant ens toquen dia a dia,com ara és el tema de la sanitat,simplement no interessa, jo opino que en aquest moments, davant de les retallades diria "virgencita mia dejame como estoy", però penso que entre tots hauríem de poder aportar les nostres experiències per poder millorar un sistema que paguem entre tots i que són moltes persones que el pateixen per manca d’atenció. No vull culpar al col•lectiu de professionals que actualment està patint, però tal vegada també és el moment de que ells facin les reflexions que professionalment els hi toca fer per millorar la seva tasca. En tot cas les responsabilitats són sempre dels que gestionen i aquest són els càrrecs polítics.

Mari de Balestui