15/4/11

FESTA GRAN!!! GRAN FESTA!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

que potser aprofitareu per fer propaganda de alguns possibles candidats a l'alcadia???

La vecina del 5º ha dit...

Hay vida fuera de las elecciones, fuera de la campaña y fuera de los lios vacios de contenido con los que algunos se empeñan en empozoñar la convivéncia a toda costa.
Un signo de inteligencia, un atisbo de pensamiento positivo y sin veneno, se hecha a faltar. Alguien que hable simplemente de deseos, de necesidades, de proyectos. Alguien que proponga y deje de lado la parte supuestamente oscura del rival, y muestre, si es que puede, sus proyectos y sus propuestas.
Salut
La Vecina del 5º

Anònim ha dit...

no voldria que alguns dels que formeu lo pedris,us sentisiu ofesos pero es un comentari que se sent als pobles en veu baixa.
voldria que aquesta festa sigues realment per fer una festa per els nostres padrins.
no cal escalfar els anims.
felicitats per la pesada.
salut

Anònim ha dit...

perdo "pensada"

La vecina del 5º ha dit...

Segur que comentaris es fan molts, això és inevitable i normal, el que passa és que de tant en tant també va bé sentir-se els comentaris possitius i compartir-los.
Conflicte hi ha d'haver, és sa, però s'ha de gestionar bé, i una forma de fer-ho és crear un diàleg que ens porti a algún lloc. Gastar energíes en descreditar, en malpensar sense més, és un exercici del tot inútil i gens enriquidor per a ningú.
Parlar de política, local o no, és necessari, intercanviar opinions, és una molt bona manera de crear la propia opinió després d'haver-la contrastat amb d'altres.
Però sempre el mateix, que si aquest te aquests interessos, que si l'altre només vol l'altre...cotilleos, mala baba...cansa tant!!! ajuda tant poc!!!
Segur que algú aprofita per buscar votants, que li aprofiti.
Salut
La vecina del 5º

Anònim ha dit...

Una muy buena respuesta, vecina del 5º, pero no te esfuerces más, ya que, " Cree el ladrón, que todos son de su condición ". Hacerle ver segun que cosas, a personas que nadie sabe lo que ello-@s hacen es perder el tiempo.

Anònim ha dit...

Acabo de hacer el descubrimiento de América, hay Alcaldía?...,no tenía ni idea,es lo que nos pasa a los despistados
tendré que estar más al "LORO".


M.de LL.

Anònim ha dit...

M'he enterat de que la transfuga i l'alcalde actual es tornen a presentar camuflats, sabeu algo?

Anònim ha dit...

FELICITATS!!!!! Crec què aquestes coses fan molt de poble i fan que les persones es respectin més!!! MOLTES FELICITATS!!!!!

Anònim ha dit...

Cada cosa al seu lloc i un lloc per cada cosa. La majoria dels mortals no som tontos i sabem distingir; a la festa no hi vist altre cosa que goig, satisfacció, celebració lùdica i sentits agraiments. ENHORABONA
Sabonasak