13/12/10

OVELLA XISQUETA LA LLANA


OVELLA XISQUETA

Sorpresa al Baix Pallars, Gerri de la Sal, el Projecte Grípia dins de les seves accions per promocionar la industria artesana ( la llana ) i els seus derivats, convoca un acte al Alfoli (magatzem de las sal), en col•laboració, se suposa del Ajuntament de Baix Pallars, dic se suposa perquè durant el temps previ al dia de la presentació del acte , ni el Projecte Grípia ni l’Ajuntament , dins el municipi van fer cap full d’informació del mateix, així que una vegada mes els vilatans del Baix Pallars i concretament Gerri ens assabenten del que passa a casa nostre de “txiripa” sort tenim que els diaris informen de tan en tan i encara tenim 1,20 € per comprar-lo.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamentable aquest Ajuntament i aquest alcalde, per favor que foti el cam d'una vegada !!

Estem fent el ridicul vegada rere vegada, espero que la debacle socialista que ha comencat se l'endugui i pugui començar un nou grup de gent amb aire fresc, que transformin els projectes en reaalitats, estem farts de ser el poble desl grans projectes de fum i no de fets, menys paraules de ar i mes resultats i progrès.

Anònim ha dit...

Lamentable aquest Ajuntament i aquest alcalde, per favor que foti el cam d'una vegada !!

Estem fent el ridicul vegada rere vegada, espero que la debacle socialista que ha comencat se l'endugui i pugui començar un nou grup de gent amb aire fresc, que transformin els projectes en reaalitats, estem farts de ser el poble dels grans projectes de fum i no de fets, menys paraules de bar i mes resultats i progrès.

Anònim ha dit...

Tan sols volia dir que el Consorci (i no l'Ajuntamnrt) cedia l'espai per fer l'acte i que és un projecte dels de l'Obrador Xisqueta, no del Consorci ni de l'Ajuntament com molts es creuen.

SI els de l'Obrador Xisqueta no van posar publicitat suficeint o no van fer més ressó de l'acte, no és culpa nostra, els de l'obrador sabran el volum de públic que volien tenir a l'acte o a qui li havien de comunicar, nosaltres no hem intervingut en res i per tant no sóm ningú per fer publicitat d'una cosa que no ens pertoca i que a més no ens ho han demanat!!

Però és igual, la qüestió és posar-hi cullerada, doncs endavant anem tirant-nos merda els uns als altres!! ei i sempre sense haver-se informat primer....és el pa de cada dia. Dona gust viure i formar part d'aquest "meravellos" municipi!!!!

AYM

Eloi ha dit...

L’aclariment que fa AYM, la trobo adient, però la circumstancia de que sigui el Consorci, l’Ajuntament o el Sumsum Cordem, no evita que els vilatans de Gerri no sàpiguen mai que es fa a casa seva, i l’Alfoli per davant de totes les coses pertany a Baix Pallars i concretament a Gerri de la Sal.

Eloi.

Anònim ha dit...

Veig que ni amb les explicacions que dóna l'Aroa (prou aclaridores), els que han comés l'errada de culpar a qui no toca són capaços de rectificar.

Ans al contrari, encara s'obstinen més en el seu discurs! Rectificar és de savis, no?

Spiderman

Eloi ha dit...

Demana que les vilatans d’un poble estiguin assabentats de allò que es fa en un local carismàtic com es l’Alfoli, es obstinació ¿¿¿¿¿, Jo crec que no, lo que es obstinació es amagar-se darrere un anònim que sembla de còmic.

Eloi.

Anònim ha dit...

Entenc aleshores que un acte, com pot ser un casament, fet en un edifici carismàtic, el Monestir, també ha de comunicar-se a tot el poble?

Si una entitat no vinculada mb l'Ajuntament demana al Consorci emprar la sala polivalent de l'Alfolí. Qui ha de comunicar l'acte: l'Ajuntament, el Consorci o l'entitat? És evident que l'entitat, no?

Altra cosa no té massa sentit. Fins i tot hi ha una disculpa penjada per la "vecina del 5º" que forma part de l'entitat que va "demanar" l'ús de l'Alfaolí. Ara que si vols tenir raó, doncs la tens i ja està. Per això no ens enfadarem, home!

Spiderman

La vecina del 5º ha dit...

D'acord amb tu Spiderman, va ser un acte molt maco i hauria estat bé que tots ho sabèssiu, però per les circunstàncies que he dit no s'ha dit res, i ho sento, però el que està clar és que és una iniciativa privada, interessant, molt interessant, però privada, i per tant qui ha der fer publicitat ha de ser la entitat que ho promou.

Estarem a la guait per propers actes o mogudes i ja està!!! Total només donaven una mica de cava !!!

La resta podeu consultar la web del projecte
Salut veïns que us interessa tot, com a de ser!!!

La vecina del 5º