16/12/10

OLOT

OLOT, PER EXEMPLE

15/12/2010 22:35

Perdonin, però els assassinats d'Olot són la punta de l'iceberg de la infinita desesperació de molta gent a la qual la crisi ha deixat sense ocupació i sense casa en la qual viure. No fa tant temps, "els desheretats de la terra" van fer una revolució perquè es veien així i llegien a Marx o escoltaven a Lenin. "Dos llinatges sols hi ha al món -deia Sancho Panza- que són el tenir i el no tenir". I aquesta veritat taujana, però certa, fa que els que no manquen de res haguessin d'evitar que la gana entri a la casa del pobre, perquè en una d'aquestes, aquest maleeix al que creu és causa de la seva ruïna i vol matar-lo o canviar a trets la societat en la qual viu. Estem en un país civilitzat i això no hauria de passar, però, com Vostès han pogut comprovar, desgraciadament si ha passat.

Ha matat a quatre persones a un bar i una sucursal bancària

L'assassí d'Olot havia estat acomiadat i estava a punt de ser desnonat

Societat 15/12/2010 10:19

CatalunyaPress.- Els problemes econòmics han estat el detonant que haurien dut a Pere PP, de 57 anys, a cometre la massacre d'aquest dimecres a Olot, que ha costat la vida a quatre persones. Ha matat al seu cap, que l'acabava d'acomiadar, i al seu fill.

Segons han informat fonts de la investigació i han confirmat els sindicats de la zona, al presumpte autor del múltiple crim li acabaven de comunicar que seria acomiadat de la constructora de dues de les víctimes. Això l'hauria dut a assassinar el propietari de la Constructora Tubert i el seu fill, que esmorzaven al bar 'La Cuina de l'Anna' de la localitat de La Canya, molt propera a Olot.

Immediatament després, es va dirigir a l'entitat per cobrar un taló amb el que li devien i no va poder fer-ho. A més, el banc estaria a punt de desnonar-lo, ja que no podia pagar la hipoteca del pis perquè no cobrava.

Va ser llavors quan va assassinar, amb una escopeta o rifle de caça, a les altres dues víctimes, treballadors de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM). Un d'ells era subdirector de l'oficina, que es troba al centre de la localitat, entre l'Hospital de Sant Jaume i de la Caritat.

Detingut immediatament

Precisament, i mentre cometia l'assassinat al banc, la policia s'ha acostat a la sucursal de la CAM en veure el vehicle del detingut mal aparcat. Quan anaven a comprovar qui era l'amo del cotxe, un Suzuki blau, una dona d'un comerç ha sortit assegurant que havia escoltat dos trets.

Just en aquell moment, el presumpte autor, Pere PP, sortia del banc, s'ha lliurat sense oposar resistència i hauria dit que li era igual perquè "ja estic satisfet".












1 comentari:

Anònim ha dit...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel