2/12/10

JOC DEL QUINTO

Lo Pedrís, intentant dinamitzar el Baix Pallars, per aquest mes de Desembre i coincidint amb les festes de Nadal, organitza el Joc del Quinto, destinant els guanys per celebrar una festa dedicada a la nostre gent gran.
Així que ja ho sabeu, tots esteu convidats, son unes bones dates per relacionar-nos tots els que formen el municipi de Baix Pallars, passa una bona estona de xerinola i pogué contribuir aquesta primavera homenatjant als nostres padrins.

Lo Pedrís







20 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llàstima la gent del poble, que no fan res, es queixen i a més a més no participen en coses per fer poble, i voler fer un homentatge a la seva gent gran, que són la majoria de veïns del poble. Clar, com que no hi ha un negoci suculent que se'n puguin aprofitar, no interessa. Està molt clar que aquest poble s'està morint i als de tota la vida que viuen aquí els importa un rave. Ja vindran els plors ja!!!!!

Sarai

la lluita ens dóna el que el poder ens pren... ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
la lluita ens dóna el que el poder ens pren... ha dit...

Tens tot ala raó Sarai.
Valdria més la pena destinar-ho als xics ambs uns gronxadors nous.
Es que això de tocar-los la butxaca...
Sarai has de fer la plataforma per canviar el nº més bonic que sigui el 13 i no el 15.

Anònim ha dit...

I tant!!!! El 13 sempre serà més bonic que el 15!!!!!

Sarai

Anònim ha dit...

Veig ara participants al blog que no ho feien des del debat de la Festa Major (fa 4 mesos). Això també és fer poble? Gerri només existeix els caps de setmana de pont? A algú els interessa el que fan els seus habitants de dilluns a divendres de setembre a juny?

Entre uns (que es tanquen a casa) i els altres (que venen dos dies a participar per fer veure que dinamitzen el poble)estem "apanyats"!

Spiderman

Eloi ha dit...

I tan que hi n’hi ha mes gent que dinamitzant el poble de Gerri i que volem que surti endavant tot el Baix Pallars, però amb persones com tu , que no se qui ets, però que tant sols critiques el que fan quelcom cosa per fer-ne poble, no crec que es pugi fer-ne res, ni tan sols els cap de setmana o els dies de festa “ Major”, Tan sols et diré que inclouen la teva “inestimable “ col•laboració, continuarem fen el que puguem per intentar que aquet poble no es mori dins del Pallars Sobirà,
Eloi.

Anònim ha dit...

Però quines tonteries més grans que veig, uff, això és de gent avorrida i amb molts precedents!!Deixem-nos estar de tonteries i intentem mirar les coses des d'una prespectiva més positiva no!!
sigui quan sigui sempre està bé que es facin activitats extres al dia a dia.
Escolteu, jo hi vaig anar un dia i ahir hi vaig repetir i ho recomano a tothom, no per res sinó per un mateix, pq compartir és viure i sinó quedat a casa i avorreix-te!!

Cristina mare de l'Ot i parella de l'Òscar, gerri de la Sal (Baix Pallars)

Anònim ha dit...

Eloi, no et cremis, hem sembla molt be la aportacio de les persones que treballen i fan coses pel poble, com el quinto, el fi d'any, i altres activitats com la gimnasia, etc.., sempre hi ha qui discrepa de tot, pero realment d'una manera o altra la gent que fa, promou, organitza, crea, es la que fa falta, i es la que sempre es critica. Endavant Gerriak Taldea

Anònim ha dit...

Hola, bona tarda.

Us paso una notícia que crec pot ser interessant.

Coposn (Anoia), un projecte de participació ciutadana. Copons és un poble de la comarca de l’Anoia de poc més de 300 habitants. L’Ajuntament ha ideat un projecte pioner de participació ciutadana a través de les xarxes socials. L’objectiu és aconseguir que els habitants se sentin involucrats amb les decisions que es prenen al municipi, de manera que les accions de l’equip de govern, que no té oposició al Consistori, siguin discutides i consensuades per tots els habitants del poble a través de les xarxes socials. De tot plegat en parla en aquest vídeo Ricard Espelt, regidor de promoció econòmica i noves tecnologies i comunicació de l’Ajuntament de Copons.

http://www.youtube.com/watch?v=JQWyLm_Upy0&feature=player_embedded#!

Spiderman

Anònim ha dit...

Llavors Spiderman no cal escollir representants ni anar a votar, ens reunim i amb decissions assambleàries decidir les coses del poble, !!que be!!. Altra cosa es que ens possesim d'acord, perque normalment es xerra molt i no s'avança i mes quan entre mig hi ha nacionalistes, conservadors, republicans, i sobretot espanyolistes d'esquerres i ecologistes.
Crec que la Cristina te raò, i aquest es el missatge, no cal que cada ple sigui una assemblea, perque seria un girigall, en tot cas hi ha altres conductes per fer arrivar a l'Ajuntament o al Sr. Alaclde les sugerencies, altra cosa es que despres contesti, que això no sol passar.

Visca Gerri Independent!!
Volem una EMD

Josep.

Eloi ha dit...

Ho veieu, cal no mes una mica d’empenta perquè els veïns del Baix Pallars diguin la seva i portin idees, no mes cal constància i cada dia fer-ne una passa mes, al final ho aconseguirem, perquè tots anem al mateix vaixell i la meta es ITACA
Eloi..

Anònim ha dit...

a la gent del poble no els hi fa falta visitantes com tu sarai perque tu no hi vius ni saps el que es.

Eloi ha dit...

Jo soc el pare d’en Sarai i se que sabrà tornar-te contesta, però et diré una cosa , ella tot i no visquin a Gerri, et podria donar lliçons de com comportar-se amb la gent del poble, que fer, per el poble i un llarguíssim etcètera, de convivència i participació, com demostra signant totes les entrades que fa dins al blog, cosa que tu anònim, ni tan sols saps valorar amagant-te darrera el anonimat.

Eloi pare de Sarai.

Anònim ha dit...

quin jutge de pau deu meu!!!!!!!

Eloi ha dit...

Per “anònim” de Sabadell, si vols dema mateix deixo de ser jutge de pau.

Anònim ha dit...

Gran anònim!!!
Jo no visc a Gerri tot l'any, tens raó, però si sé què és viure en un poble on la gent es queixa de tot i no fa res. És més, em sembla molt trist, que si tu hi vius no facis res per al teu poble, que t'importa un rave el que passa al teu voltant i a sobre et queixes del que fan els altres. Per cert, jo no sóc "visitant", fa més de 29 anys que vaig a Gerri i a més a més part del meu arbre genealògic (avis, besavis) eren i són del Baix Pallars i el Pallars Sobirà. M'estimo i respecto aquestes comarques igual o més que tu.

Sarai (jo signo amb el meu nom)

Anònim ha dit...

Ei Gerriak tranquil!!
J soc fill de Gerri i estic amb tots els que fan o intenten fer coses per revitalitzar el poble, es a dir senyor jutge, m'agrada la vostra companya tot l'any si senyor, com la del Jordi que ha donat vida al Raval a l'hivern,tots tenim les nostres coses, diferencies de criteri, maneres de pensar, pero la prioritat es que la Llau per l'Eloi i famili i el Raval reviscolen tambe amb la Noe i famili, per tant BON NADAL I ANY NOU a tots els residents, amics, i simpatitzants de GERRI DE LA SAL!!

Anònim ha dit...

Ei perdò Sr. Jutge, on dic companya ha de dir companyia. !!

Anònim ha dit...

BON NADAL I ANY NOU!!!!

Sarai

deslocalizada ha dit...

Contesto a Spiderman.
Hacía días que no entraba en el blog, y me ha sorprendido el contenido de este video. Me parece muy interesante para debatirlo en grupo. Yo, siempre apoyo cualquier linea que suponga compromiso ,responsabilidad y participación ciudadana, y esta propuesta que estan trabajando en el pequeño pueblo de l´Anoia,pienso que se podría perfectamente aplicar en nuestro municipio. Es fundamental la voluntad política de alcaldes y regidore-as,para llevar a cabo este proyecto... podemos ir hablando y profundizando en estos temas de participación ciudadana ¿ te parece? ¿os parece?