18/12/10

ECONOMIA DE LA DIPUTACIO

SOLIDARITAT INSOLIDÀRIA.
Es força curiós que en períodes de crisis ó gairebé sempre surtin perden els que menys tenen, però encara es mes curiós que això sigui el fruit del acord entre les forces politiques que s’anomenen d’esquerres i per tan les mes defensores dels principis solidaris, a la vista esta que els pobles petits, a Lleida un percentatge força elevat, son condemnats a patir encara mes la manca de recursos econòmics, serà que no obtenen prou vots d’aquestos municipis, així que no s’hi mereixen mes que les engrunes del repartiment.

ELOI

Comarques EL SEGRE 18/12/2010

La Diputació elimina l'ajuda de 8 milions destinada a municipis petits
L’equip de govern es queda sol en la votació dels pressupostos |
El pla de finançament local per a municipis de menys de 3.000 habitants, dotat amb 8,6 milions d'euros, és una de les partides que han estat sacrificades en els pressupostos de la Diputació per al 2011, que globalment baixen un 20% respecte a aquest any. I és que les ajudes a ens locals i associacions es redueixen, en el capítol de transferències de capital, un 37,7%, al passar de 33 a 21 milions d'euros en el pressupost de l'any que ve (15 dels quals són per a ajuntaments, quan la dotació per a aquest any és de 24 milions).
El ple de la corporació va aprovar ahir els pressupostos, que ascendeixen a 95,9 milions, amb els vots a favor del govern (PSC, ERC i UA) i el vot en contra de l'oposició (CiU i PP). Precisament, les retallades d'ajudes a associacions i ens locals van motivar el rebuig de l'oposició al considerar que els criteris eren "poc transparents". Així mateix, Convergència i Unió i Partit Popular van afirmar que només estan dissenyats "per executar-se en mig any", amb referència a les municipals del maig. Per la seua part, el president, Jaume Gilabert, va qualificar els comptes d'"austers", adaptats al descens dels ingressos i al veto a nous crèdits.





7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Gerriak!!
la mare que els va parir!!
Llavors potser que no paguem l'IBI, ni impostos ni res perque en haurem de tornar autonoms socials??
si no contem per res no cal que paguem res!!

Anònim ha dit...

Avui aquesta tarde he sortit a donat un vol pel poble, i he arribat a una conclusió, aquest poble està mort, ni un trist lloc per anar a fer un cafe ni una reunio amb algun vei per comentar coses del dia com es feia abans, quina pèna!!
Que un poble ple d'advocats de secà i que ningu sigui capaç d'aconseguir ni un trist lloc per poder anar la gent, i sortir una mica de casa!!

Hasta qualsevol poblet te el seu local per poderse veure i xarrar, aqui res de res, molta llengua, moltes raons, pero pocs fets, i quan algu fa o vol fer !!a por el!!.

Arribo tambe a la conclusio que no sabem escollir al que val, perque normalment als que valen s'els hi te enveja i odi.

I l'alcalde ni respira!!

Estem perduts!!

Pepe.

Anònim ha dit...

No es va demanar disposar d'un local? Crec recordar que fins i tot alguna veïna va recollir signatures que després es van presentar a l'Ajuntament.

Sap algú com va acabar aquell tema?

Spiderman

Anònim ha dit...

Pots contar Spiderman !!
pel que jo se sembla que el local del magatzem, que ja te calefaccio tele, llum i de tot, ara diu que s'ha de donar d'alta.

puta burrocràcia !!
Sigui com sigui sempre surt alguna tatxa, no hem tingut temps de fer els papers Sr. Alcalde??

I poder celebrar tots junts un bon fi d'any i dic TOTS junts !! a un lloc perfecte per sopar ballar posar musica o music etc... etc...

Pepe

Anònim ha dit...

Tots pregunteu per l’alcalde, dons el Sr. Alcalde, com deia la Trinca “ narina...narina.,narina....naaaa.”

Anònim ha dit...

Pues convé un canvi d'aires a l'Ajuntament, pero sius plau siguem espavilats, ja veieu el que passa per escollir bona gent i no gent bona, els amics i no els capaços,un poble en coma, recolzem algu amb idees i ganes, nomes cal preguntar-se
¿existeix algu que pugui fer reviure el poble i el municipi?
¿hi ha algu amb capacitat i imatge, encara que no em caigui bè?
¿voldra fer-ho? ¿pot fer-ho?

Es l'hora de treballar, reivindicar,un futur millor per tots, el poten cial del Baix Pallars es immens, nomes necessita un Ajuntamnent amb ganes ilusio i visió de futur.

!!Primàries al municipi !!

Anònim ha dit...

I estic totalment d´acord, amb que cal deixar els malts rotllos, i fer pinya tots plegats, per tal de tenir un futur millor al Pallars.
Aviat hi hauran noves eleccions.
Es l´hora per els que estem del tot descontents amb el consistori municipal que hi ha , de votar una alternança . Personalment crec, que pitjor es imposssibbbbble fer.ho.
Potser l´any vinent podrem disposar del local al magatzem, però pels que volgueu afegir-vos al fi d´any de "Cal Bonic", només cal que li digueu a la Nuri.
Aquest any, SI, tots a una com a
Fuenteovejuna.